![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Egy tálban keverje össze a túrót, a tönkölylisztet, a zabpelyhet és a vaníliás proteint. Alaposan gyúrja össze jól formálható tésztává.
Tegye a tésztát fél órára a hűtőbe. Ezalatt egy nagy fazékben forraljon vizet.
Két leveses kanállal formáljon gombócokat, majd egymás után helyezze őket a forró vízbe. Addig főzze, amíg a gombócok felúsznak a víz tetejére.
Amíg fő a tészta, főzze az áfonyát mártás sűrűségűre. Tegye hozzá a mézet és a citromlevet.
Ha elkészült a gombóc, öntse rá az áfonyamártást, és hintse meg reszelt túróval.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Fehérjét nem tettem bele, de egyébként nagyon finom volt :)
Automatikus fordítás
Nem volt fehérje. Szóval lemaradtam róla. De vaníliás cukrot tettem bele és ez a bomba❤️
Automatikus fordítás