KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Egy tálban keverje össze a túrót, a tönkölylisztet, a zabpelyhet és a vaníliás proteint. Alaposan gyúrja össze jól formálható tésztává.

2

Tegye a tésztát fél órára a hűtőbe. Ezalatt egy nagy fazékben forraljon vizet.

3

Két leveses kanállal formáljon gombócokat, majd egymás után helyezze őket a forró vízbe. Addig főzze, amíg a gombócok felúsznak a víz tetejére.

4

Amíg fő a tészta, főzze az áfonyát mártás sűrűségűre. Tegye hozzá a mézet és a citromlevet.

5

Ha elkészült a gombóc, öntse rá az áfonyamártást, és hintse meg reszelt túróval.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Veronika Wenkeová
01. szeptember 2022

Nagyon jó! Nem voltam tisztában az adagok számával...végül kaptam 29 gnocchit és egy evésre elég volt a harmada is :). A képen a gombócokat még megszórjuk kemény túróval, ami nincs megírva a hozzávalókban, úgyhogy ne felejtsd el megvenni ;)

Automatikus fordítás cseh nyelvről

maresovamicka
15. augusztus 2022

Kiváló, annak ellenére, hogy a rozslisztet és a darált diót tönkölyliszttel helyettesítik. Biztosan nem utoljára csinálom. ❤️👌

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Értékelések_1135170
Dasulka
01. augusztus 2022

Ízlett, még édesíteni kellett.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit