Quinoás csicseriborsó-mártás
- 2 perc
- 32 perc
- Könnyű
- 4 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 420 kcal
- 16 g fehérje
- 13 g zsír
- 60 g szénhidrát
Összetevők
Elkészítés
Főzzék meg a quinoát a csomagoláson található útmutató szerint.
Serpenyőben melegítsenek meg 2 evőkanál olívaolajat, tegyék rá az apróra vágott újhagymát, és kb. 2 percig dinszteljék közepes lángon.
Majd tegyék hozzá a paradicsompürét, a fokhagymát és a paradicsomot, és öntsenek rá 100 ml vizet. Fedjék le, és közepes lángon főzzék 5-10 percig.
Az előfőzött csicseriborsót szűrjék le, majd tegyék a serpenyőbe, adják hozzá a 2 kiskanál csípős paprikát, keverjék meg, és pirítsák további 5 percig.
Ízesítsék sóval, borssal, osszák szét 4 tányérba, és a quinoával együtt tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Csak 200 g csicseriborsót tennék hozzá, túl sok volt, de egyébként finom és gyors recept. 👍
Automatikus fordítás
Tökéletes
Automatikus fordítás
Isteni finom volt 😊