Quinoával és babbal töltött csiperkegomba
- 15 perc
- 30 perc
- Közepesen nehéz
- 4 adag
Kimért tápanyagmérték és kiegyensúlyozott íz. Ezek a fő jellemzői a mai fogásunknak. Ezek a quinoa, bab, spenót és paradicsommal töltött, mozzarellával kisütött gombák tálalhatóak ebédre, vacsorára vagy akár kifinomult előételként is.
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 330 kcal
- 19 g fehérje
- 16 g zsír
- 25 g szénhidrát
Összetevők
4 adag
Címkék
Elkészítés
1
Hevítse a sütőt 180 °C-ra.
2
Sós vízben főzze meg a quinoát a csomagoláson található útmutató szerint.
3
Egy nagyobb tálban villával nyomja össze a babot, tegye hozzá a főtt quinoát, az áttört fokhagymát, a kockára vágott paradicsomot, az olivaolajat és az apróra tépett spenótleveleket.
4
A keveréket ízesítse sóval, borssal.
5
A gombafejeket töltse meg a keverékkel, majd tegye sütőpapírral kibélelt sütőlapra, és süsse kb. 30 percig.
6
5 perccel a sütés befejezés előtt szórja meg a gombát reszelt mozzarellával.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
ízlett
Automatikus fordítás
5
Automatikus fordítás