KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 330 kcal
  • 19 g fehérje
  • 16 g zsír
  • 25 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

4 adag

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Címkék

banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 180 °C-ra.

2

Sós vízben főzze meg a quinoát a csomagoláson található útmutató szerint.

3

Egy nagyobb tálban villával nyomja össze a babot, tegye hozzá a főtt quinoát, az áttört fokhagymát, a kockára vágott paradicsomot, az olivaolajat és az apróra tépett spenótleveleket.

4

A keveréket ízesítse sóval, borssal.

5

A gombafejeket töltse meg a keverékkel, majd tegye sütőpapírral kibélelt sütőlapra, és süsse kb. 30 percig.

6

5 perccel a sütés befejezés előtt szórja meg a gombát reszelt mozzarellával.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

12345
Adéla Jelínková
12. június 2024

ízlett

Automatikus fordítás

Értékelések_1139216
12345
Janina Ż-Szeląg
27. október 2022

5

Automatikus fordítás

12345
Jana Donátová
10. május 2021

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit