KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 249 kcal
  • 36 g fehérje
  • 5 g zsír
  • 20 g szénhidrát

Összetevők

4 adag

Elkészítés

1

A sütőt hevítse 180°C-ra.

2

Pucolja meg a csirkemellet, mossa meg és vágja szeletkre. Készítsen elő három mélytányért - az egyikbe teljes kiörlésű gabona lisztet, a másodikba sóval és tejjel összekevert tojást, a harmadikba pedig kézzel tört kukoricapelyhet tegyen. Minden csirkemellet először a lisztbe, utána a keverékbe és végül a kukoricapehelybe mártsa.

3

A húsdarabokat egy sütőpapirral ellátott tepsire tegye, rakja be a sütőbe, csökkentse a hőmérsékletet 170°C-ra és süsse 20-25 percig.

4

A rántott húst tálalás előtt ellenőrizze - a legvastagabb darabot vegye ki és vágja fel. Ha a közepe még rózsaszínes tegye vissza egy pár percre a sütőbe.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Milena Arvay
15. január 2022

Nela Spoustová
19. november 2021

kqnkbwcj9h@privaterelay.appleid.com
17. július 2021

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit