
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

A sütőt hevítse 180°C-ra.
Pucolja meg a csirkemellet, mossa meg és vágja szeletkre. Készítsen elő három mélytányért - az egyikbe teljes kiörlésű gabona lisztet, a másodikba sóval és tejjel összekevert tojást, a harmadikba pedig kézzel tört kukoricapelyhet tegyen. Minden csirkemellet először a lisztbe, utána a keverékbe és végül a kukoricapehelybe mártsa.
A húsdarabokat egy sütőpapirral ellátott tepsire tegye, rakja be a sütőbe, csökkentse a hőmérsékletet 170°C-ra és süsse 20-25 percig.
A rántott húst tálalás előtt ellenőrizze - a legvastagabb darabot vegye ki és vágja fel. Ha a közepe még rózsaszínes tegye vissza egy pár percre a sütőbe.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
kiváló, kicsit száraz, de nem tudom, hogy a sütőben van-e :)
Automatikus fordítás
Nagyon jó.
Automatikus fordítás