KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 577 kcal
  • 36 g fehérje
  • 37 g zsír
  • 20 g szénhidrát

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Összetevők

2 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Pucolja meg a répákat és vágja őket vékony, tésztaszerű csíkokra.

2

Hevítsen fel egy evőkanál olivaolajat egy serpenyőben, párolja meg benne a répatésztát középfokozaton kb. 10-15 percig, amíg megpuhulnak.

3

Egy második serpenyőbe hevítsen még egy kanál olivaolajat, süsse meg benne középfokozaton 5-7 percig a finomra vágott mogyoróhagymát, babot és tonhalat.

4

A tonhalat és babot sóval és borssal ízesítse, majd adja hozzá a csiliport.

5

Végezetül adja hozzá a megpirított répatésztát, keverje meg, ossza két porcióba és mindegyiket szórja meg mandulával.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

ZizaRepa
15. április 2024

Nagy

Automatikus fordítás

Alžbeta Sopúchová
09. január 2024

... kiváló és gyors kaja, nem volt mandulapehely, szóval megszórtam egy kis sajttal

Automatikus fordítás

Eva Entlerová
05. január 2024

Kiválóan összeillő ízek👌. Kiváló

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit