
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Pucolja meg a répákat és vágja őket vékony, tésztaszerű csíkokra.
Hevítsen fel egy evőkanál olivaolajat egy serpenyőben, párolja meg benne a répatésztát középfokozaton kb. 10-15 percig, amíg megpuhulnak.
Egy második serpenyőbe hevítsen még egy kanál olivaolajat, süsse meg benne középfokozaton 5-7 percig a finomra vágott mogyoróhagymát, babot és tonhalat.
A tonhalat és babot sóval és borssal ízesítse, majd adja hozzá a csiliport.
Végezetül adja hozzá a megpirított répatésztát, keverje meg, ossza két porcióba és mindegyiket szórja meg mandulával.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Egyszerű és finom❤
Automatikus fordítás
Nagy
Automatikus fordítás
... kiváló és gyors kaja, nem volt mandulapehely, szóval megszórtam egy kis sajttal
Automatikus fordítás