
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Egy fazékba töltsön vizet, forrallja fel, sózza meg, és főzze meg benne a tésztát a csomagoláson található leírás szerint.
Serpenyőben melegítsen meg egy evőkanál olivaolajat. Tegye rá az apróra vágott hagymát, majd közepes lángon dinsztelje kb. 5 percig.
Tegye a serpenyőbe a felszeletelt fokhagymát is, és hagyja, hogy 2 percig megszívja magát.
Majd tegye hozzá a szeletelt paradicsomot, tegye hozzá a kakukkfüvet és a rozmaringot, sózza, borsozza meg, és kis lángon hagyja főni 10 percig.
Eközben hevítse a sütőt 180 °C-ra, készítsen elő egy kb. 25 cm átmérőjű sütőedényt, majd mindkét mozzarellát vágja nagyobb szeletekre.
A kész paradicsommártást keverje össze a főtt tésztával, a ricottával és az egyik felszeletelt mozzarellával.
A tésztás keveréket töltse sütőtálba, majd rakja szét a tetején a másik felszeletelt mozzarellát.
A tálat tegye be a sütőbe és kb. 20 percig süsse 180 °C-on.
A megsült tésztát díszítse friss bazsalikomlevéllel, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
nagyon finom
Automatikus fordítás
Jelentősen kell fűszerezni, különben az íze unalmas és nyájas.
Automatikus fordítás