KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Egy fazékba töltsön vizet, forrallja fel, sózza meg, és főzze meg benne a tésztát a csomagoláson található leírás szerint.

2

Serpenyőben melegítsen meg egy evőkanál olivaolajat. Tegye rá az apróra vágott hagymát, majd közepes lángon dinsztelje kb. 5 percig.

3

Tegye a serpenyőbe a felszeletelt fokhagymát is, és hagyja, hogy 2 percig megszívja magát.

4

Majd tegye hozzá a szeletelt paradicsomot, tegye hozzá a kakukkfüvet és a rozmaringot, sózza, borsozza meg, és kis lángon hagyja főni 10 percig.

5

Eközben hevítse a sütőt 180 °C-ra, készítsen elő egy kb. 25 cm átmérőjű sütőedényt, majd mindkét mozzarellát vágja nagyobb szeletekre.

6

A kész paradicsommártást keverje össze a főtt tésztával, a ricottával és az egyik felszeletelt mozzarellával.

7

A tésztás keveréket töltse sütőtálba, majd rakja szét a tetején a másik felszeletelt mozzarellát.

8

A tálat tegye be a sütőbe és kb. 20 percig süsse 180 °C-on.

9

A megsült tésztát díszítse friss bazsalikomlevéllel, úgy tálalja.

TIPP
A sült tésztát friss bazsalikommal tálalja.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Pajusik
26. április 2023

Nagy

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Xiren
23. április 2023

nagyon finom volt

b9kmfb5dg8privaterelayappleidcom
03. április 2023

Száraz és íztelen, nem volt elég paradicsomszósz…

Automatikus fordítás cseh nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit