KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Egy fazékba töltsön vizet, forrallja fel, sózza meg, és főzze meg benne a tésztát a csomagoláson található leírás szerint.

2

Serpenyőben melegítsen meg egy evőkanál olivaolajat. Tegye rá az apróra vágott hagymát, majd közepes lángon dinsztelje kb. 5 percig.

3

Tegye a serpenyőbe a felszeletelt fokhagymát is, és hagyja, hogy 2 percig megszívja magát.

4

Majd tegye hozzá a szeletelt paradicsomot, tegye hozzá a kakukkfüvet és a rozmaringot, sózza, borsozza meg, és kis lángon hagyja főni 10 percig.

5

Eközben hevítse a sütőt 180 °C-ra, készítsen elő egy kb. 25 cm átmérőjű sütőedényt, majd mindkét mozzarellát vágja nagyobb szeletekre.

6

A kész paradicsommártást keverje össze a főtt tésztával, a ricottával és az egyik felszeletelt mozzarellával.

7

A tésztás keveréket töltse sütőtálba, majd rakja szét a tetején a másik felszeletelt mozzarellát.

8

A tálat tegye be a sütőbe és kb. 20 percig süsse 180 °C-on.

9

A megsült tésztát díszítse friss bazsalikomlevéllel, úgy tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

REMY RENDY
22. szeptember 2022

David L
21. szeptember 2022

Érdekes és nagyon jó recept, de az íze nem volt olyan erős, mint képzeltem volna, bár ez persze szubjektív vélemény

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Timii
07. szeptember 2022

Szuper recept!

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit