![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Főzze meg a rizstésztát a csomagoláson feltüntetett útmutató alapján. Ha megfőtt, szűrje le, öblítse le hideg vízzel, majd hagyja lecsöpögni.
A csirkemellet vágja csíkokra, majd egy tálban keverje össze a szójaszósz felével.
A paprikát, a répát és a zöldbabot vágja csíkokra, a chili paprikát pedig karikára.
Wokban vagy mély serpenyőben melegítse meg az olajat. Közepes lángon előbb a csirkehúst pirítsa aranybarnára, majd tegye hozzá a zöldséget, és pirítsa tovább még 5 percig, amíg a zöldség megpuhul.
Keverje a raguba a megfőtt rizstésztát, és az egészre öntse rá a maradék szójaszószt és forralja át.
Végül szórja rá a szeletelt koriandert, szezámot és chili paprikát.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Egyszerű, nagyon jó alap egy kis kreatív főzéshez otthonról. Pontosan a recept szerint főztem, de iszonyatosan sok íz hiányzott, a szóján kívül nem sok érdekesség volt számomra - legközelebb mindenképp alapnak fogom használni, de teszek bele póréhagymát, fokhagymát , gyömbér, esetleg kínai fűszerek és mindenképp aprítok még chilit és megszórom lime-mal 😋
Automatikus fordítás
Nagyon finom, biztosan el fogom készíteni máskor is :)
Automatikus fordítás