
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

A sütőt hevítse 190°C-ra.
A megtisztított csirkehúst vágja nagyobb csíkokra.
Egy tálkában keverje össze a joghurtot, a kurkumát, a sót, a borsot és a chilit.
Egy másik tálkában kézzel vagy botmixerrel aprítsa fel a kukoricapelyhet.
A felszeletelt csirkehúst a joghurtos tálban kézzel hempergesse meg úgy, hogy a húsdarabkák egyenletes bevonatot kapjanak.
A húsdarabkákat hempergesse meg az apróra tört kukoricapehelyben, majd helyezze sütőpapírral bevont sütőlapra.
Előmelegített sütőben 190°C-on süsse kb. 20 percig.
Fogyasztás előtt ellenőrizze, hogy a hús kellően átsült-e. Elég egy szeletet kettévágni a konyhakéssel, és ha belül rózsaszín, még helyezze vissza a sütőbe.
A csirkefalatkákat fokhagymás, citromhéjas, petrezselymes joghurt mártással tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Jó 100/10
Automatikus fordítás
.
Automatikus fordítás