KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 412 kcal
  • 6 g fehérje
  • 33 g zsír
  • 21 g szénhidrát

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ

Összetevők

4 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

A quinoát mossa át forró vízzel és 14-16 percig hagyja főni 250 ml vízben.

2

Vágja szeletekre a csiperkét és az avokádót.

3

Készítse el a salátaszószt: keverjen össze szójaszószt, olivaolajat, lime héját és levét, sót és borsot.

4

A salátamixet ossza szét két tányérra. Adja hozzá a csiperkét és a főtt quinoát.

5

Vegül adja hozzá az avokádót, szórjon rá kendermagot és öntse rá az előkészített salátaszószt.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
13. május 2024

Hát ez nekem egyáltalán nem jött be. Leveles saláta forró quinoával.. talán ha kihűlt. Még az öltözködés sem, ez már nem ☹️

Automatikus fordítás

Értékelések_1387098
l.paulavets@seznam.cz
27. február 2022

dominikachladkova
01. február 2022

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit