
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Mossa meg a rizset, tegye be egy sósvizet tartalmazó fazékba és főzze a csomagoláson található leírás szerint (kb 25-35 percig, rizsfajtát tekintve).
Hevítsen fel egy evőkanál olivaolajat egy serpenyőben és süsse meg benne a zöld spárgát a spenótlapikkal együtt, kb 3 percig.
A spenótlapikat vegye ki a serpenyőből és tegye félre. A spárgát további 5 percig süsse, hogy ne puhúljon meg teljesen, hanem kissé megpiruljon.
Főzze keményre a tojásokat. A hagymát vágja szeletekre.
Ezután készítse el a salátaszószt. Ehhez keverjen össze fehér joghurtot, sót, citromlevet és mézet.
A rizset, sült spárgát és spenótlapit ossza két tálba.
Minden tálba tegyen hagymát, avokádót és tojást.
Öntse rá a salátaszószt, szórja meg tökmaggal és tálalhatja is.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Remek, nem volt időm a rizsre, de így is kiváló.
Automatikus fordítás
Szóval ez egy finomság. A hét előtt megcsináltam, és megint van rá kóstolóm!
Automatikus fordítás