KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Mossa meg a rizset, tegye be egy sósvizet tartalmazó fazékba és főzze a csomagoláson található leírás szerint (kb 25-35 percig, rizsfajtát tekintve).

2

Hevítsen fel egy evőkanál olivaolajat egy serpenyőben és süsse meg benne a zöld spárgát a spenótlapikkal együtt, kb 3 percig.

3

A spenótlapikat vegye ki a serpenyőből és tegye félre. A spárgát további 5 percig süsse, hogy ne puhúljon meg teljesen, hanem kissé megpiruljon.

4

Főzze keményre a tojásokat. A hagymát vágja szeletekre.

5

Ezután készítse el a salátaszószt. Ehhez keverjen össze fehér joghurtot, sót, citromlevet és mézet.

6

A rizset, sült spárgát és spenótlapit ossza két tálba.

7

Minden tálba tegyen hagymát, avokádót és tojást.

8

Öntse rá a salátaszószt, szórja meg tökmaggal és tálalhatja is.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
12. április 2024

Remek, nem volt időm a rizsre, de így is kiváló.

Automatikus fordítás

Erika Kameniščáková
09. május 2022

Szóval ez egy finomság. A hét előtt megcsináltam, és megint van rá kóstolóm!

Automatikus fordítás

Kriša
08. február 2022

Értékelések_1302796
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit