
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Főzzék meg a soba tésztát a csomagoláson található útmutató szerint.
Amíg fő a tészta, egy mélyebb serpenyőben melegítsék meg az olívaolajat, tegyék rá az apróra vágott mogyoróhagymát, majd közepes lángon dinszteljék 5-7 percig.
Ezután tegyék rá az áttört fokhagymát, a megtisztított, kockára vágott sárgarépát, cukkinit és padlizsánt.
Közepes lángon pirítsák 10 percig, majd öntsenek rá 100 ml vizet és forralják fel. Tegyék hozzá a darálthúst, majd süssék további 5 percig.
Keverjék hozzá a paradicsompürét, a szeletelt paradicsomot és a kukoricát, majd fedjék le a serpenyőt és főzzék további 15 percig. Ha a keverék odakapna, öntsenek rá egy kis vizet.
Fűszerezzék bazsalikommal és oregánóval, és ízlés szerint szórják meg sóval, borssal. Végül keverjék a serpenyőbe a főtt tésztát, és ha elkészült, osszák szét 4 tányérba, úgy tálalják.
* A soba tészta tradicionális japán étel, amit a hadina- és a búzaliszt keverékéből készítenek.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Átlagos recept, nem fog sértődni, de nem is fog teljesen tetszeni
Automatikus fordítás
nagyon jó, de összességében valószínűleg átlagosabb, ha összehasonlítjuk az ár X teljesítményét. A Soba tészta meglehetősen drága és kissé zsíros. de örülök, hogy kipróbáltam a receptet.
Automatikus fordítás