
Jókat eszünk és ízlik nekünk

Teljes készlet Jókat eszünk

Főzzék meg a soba tésztát a csomagoláson található útmutató szerint.
Amíg fő a tészta, egy mélyebb serpenyőben melegítsék meg az olívaolajat, tegyék rá az apróra vágott mogyoróhagymát, majd közepes lángon dinszteljék 5-7 percig.
Ezután tegyék rá az áttört fokhagymát, a megtisztított, kockára vágott sárgarépát, cukkinit és padlizsánt.
Közepes lángon pirítsák 10 percig, majd öntsenek rá 100 ml vizet és forralják fel. Tegyék hozzá a darálthúst, majd süssék további 5 percig.
Keverjék hozzá a paradicsompürét, a szeletelt paradicsomot és a kukoricát, majd fedjék le a serpenyőt és főzzék további 15 percig. Ha a keverék odakapna, öntsenek rá egy kis vizet.
Fűszerezzék bazsalikommal és oregánóval, és ízlés szerint szórják meg sóval, borssal. Végül keverjék a serpenyőbe a főtt tésztát, és ha elkészült, osszák szét 4 tányérba, úgy tálalják.
* A soba tészta tradicionális japán étel, amit a hadina- és a búzaliszt keverékéből készítenek.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
nagyon jó, de összességében valószínűleg átlagosabb, ha összehasonlítjuk az ár X teljesítményét. A Soba tészta meglehetősen drága és kissé zsíros. de örülök, hogy kipróbáltam a receptet.
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Hús nélkül is kiváló.
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Tényleg kiváló!!
Automatikus fordítás cseh nyelvről