KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 688 kcal
  • 30 g fehérje
  • 40 g zsír
  • 51 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

2 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

A spagettit főzze meg forró sós vízben a csomagoláson feltűntetett útmutató szerint.

2

Amíg fő a tészta, napraforgón dinsztelje meg az apróra vágott hagymát.

3

Tegye a hagymához a vékony szeletekre vágott fokhagymát, majd dinsztelje tovább kb. 2 percig.

4

Ezután tegye hozzá a finomra reszelt tofut, majd pirítsa további 5 percig.

5

Öntse rá a szójatejszínt, tegye hozzá a medvehagymát, majd sózza meg.

6

A mártást, a tésztát és a spenótot keverje össze, úgy tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

12345
Elena Potancokova
20. december 2024

Nagyon finom volt. Hozzáadtam a borsot, a medvehagymát, a mandulát és a parmezán sajtot.

Automatikus fordítás

12345
Andrea Šťastná
08. június 2024

nekünk nem tetszett

Automatikus fordítás

12345
Klára Mrázková
29. március 2024

Jó, de jól kell fűszerezni. ;-)

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit