Spenótos, gombás frittata
- 5 perc
- 15 perc
- Közepesen nehéz
- 8 darab
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 146 kcal
- 11 g fehérje
- 10 g zsír
- 20 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Egy mélyebb serpenyőben, amit be lehet tenni a sütőbe, melegítse meg az evőkanál olajat, és tegye rá a szeletekre vágott csiperke gombát.
Közben mossa le a spenótleveleket, szárítsa meg, és vágja nagyobb darabokra.
Tegye a gombához az áttört fokhagymát is, majd dinsztelje kb. 5 percig. Ezután vegye le serpenyőt a lángról és tegye hozzá a spenótot is.
Egy tálkában verje fel a tojásokat a sóval, borssal, kakukkfűvel, tejjel és ricottával együtt.
A tojáskeveréket öntse a félretett serpenyőbe, majd gondosan keverje össze a gombával és a spenóttal.
Hagyja a serpenyőben a keveréket, és tegye előmelegített sütőbe, majd süsse 190-200 °C-on 10-15 percig.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyszerű, de biztosan nem 8 adagra való volt :-)
Automatikus fordítás