KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 146 kcal
  • 11 g fehérje
  • 10 g zsír
  • 20 g szénhidrát

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ

Összetevők

8 darab

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Egy mélyebb serpenyőben, amit be lehet tenni a sütőbe, melegítse meg az evőkanál olajat, és tegye rá a szeletekre vágott csiperke gombát.

2

Közben mossa le a spenótleveleket, szárítsa meg, és vágja nagyobb darabokra.

3

Tegye a gombához az áttört fokhagymát is, majd dinsztelje kb. 5 percig. Ezután vegye le serpenyőt a lángról és tegye hozzá a spenótot is.

4

Egy tálkában verje fel a tojásokat a sóval, borssal, kakukkfűvel, tejjel és ricottával együtt.

5

A tojáskeveréket öntse a félretett serpenyőbe, majd gondosan keverje össze a gombával és a spenóttal.

6

Hagyja a serpenyőben a keveréket, és tegye előmelegített sütőbe, majd süsse 190-200 °C-on 10-15 percig.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Vojtěch Kaska
29. május 2022

Nagyszerű, de biztosan nem 8 adagra való volt :-)

Automatikus fordítás

Viktória Schrónerová
20. január 2022

ŠárkaPolivkova
27. november 2021

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit