
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse a sütőt 180 °C-ra.
Egy nagyobb fazekat töltsön meg félig vízzel. A batátát hámozza meg és vágja kb 0,5 cm vastag szeletekre. A brokkolit mossa meg és szedje szét rózsákra.
A batátát és a brokkolit tegye forró vízbe, és közepes lángon 2 percig főzze.
Ha megfőtt, leszűrve tegye kis sütőedénybe (20 cm × 30 cm).
Ezután verje fel a tojást a tejszínnel, az áttört fokhagymával, és öntse a sütőtálba a zöldségre. Sózza, borsozza meg, a tálat tegye a sütőbe és süsse kb 15–20 percig 170–180 °C-on.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Finom 👌 A tojásokhoz reszelt ízesítetlen tofut és zsírszegény túrót tettem, hogy növeljem a fehérjetartalmat 💪
Automatikus fordítás
Nagyon finom és könnyen elkészíthető!
Automatikus fordítás
Abszolút luxus, a sütés végén sajtszeleteket tettem a tetejére olvadni, majd beborítottam a tányért zöldségekkel.... Elmentem a kedvenc receptjeim közé, köszönöm szépen a remek receptet 💖😋
Automatikus fordítás