KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 182 kcal
  • 20,1 g fehérje
  • 9,1 g zsír
  • 4,8 g szénhidrát

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ

Összetevők

4 darab

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Címkék

banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 180 °C-ra. Készítse elő a sütőlapot és bélelje ki sütőpapírral.

2

Hosszában vágja ketté a cukkinit és tegye a sütőlapra.

3

Majd tegye be a sütőbe, és süsse 10 percig,170–180 °C-on.

4

Amíg sül a cukkini, keverje össze a paradicsompürét az áttört fokhagymával és az oregánóval, ízesítse sóval és borssal.

5

Vegye ki a cukkinit a sütőből, kenje meg az ízesített paradicsompürével, helyezze rá a sonkaszeleteket, és szórja meg reszelt mozzarellával.

6

Tegye vissza a sütőbe újabb 20 percre, majd vegye ki, díszítse friss bazslikommal és melegen tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Blanka Rajman
13. augusztus 2024

Nagyon jó 👍

Automatikus fordítás

Értékelések_1285205
Stáňa Hájková
25. szeptember 2023

Egyszerű és kiváló fiatal cukkinivel.👌

Automatikus fordítás

Luci Korousová
10. augusztus 2023

Nagy

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit