KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 80 kcal
  • 6 g fehérje
  • 1 g zsír
  • 12 g szénhidrát

Bánjon el a fáradtsággal és a kimerültséggel! Próbálja a magnéziumot

  • Egész napra ellát energiával
  • Ellazít
  • Erősíti az izmokat és a csontokat
További információ

Összetevők

4 adag

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 190 °C-ra.

2

A karfiolt bontsa rózsáira, mossa meg, majd tegye szét sütőpapírral kibélelt sütőlapon.

3

Tegye be a sütőbe 20 percre sülni 180-190 °C-on.

4

Amíg sül a karfiol, turmixolja össze a babot, az élesztőt, a fokhagymát, a paradicsomot, a curryt és 150 ml langyos vizet.

5

Vegye ki a karfiolt a sütőből és keverje össze a babmártással. Azon melegében tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

AlesK
12. november 2022

Isten legtöbbje. Hozzáadtuk a paradicsomot. Nem volt bennük élesztő, de akkor is ok. ❤️😋👏

Automatikus fordítás

IlonaM
02. április 2022

Nekünk nagyon tetszett a kiváló. Persze nem utoljára főztem. A paradicsomot és a babot félig fehér és barna hagytam, és még mindig szuper 👍 Gyönyörűen telített.

Automatikus fordítás

Értékelések_1288066
Jana Pospíšilová
15. október 2021

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit