KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 354 kcal
  • 14 g fehérje
  • 27 g zsír
  • 12 g szénhidrát

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Összetevők

4 adag

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 200 °C-ra. Készítsen elő sütőlapot és fedje le sütőpapírral.

2

A karfiolt szedje rózsákra és mossa meg. A karfiolrózsákat tegye az előkészített sütőlapra, sózza, borsozza meg, majd csöpögtessen rá olivaolajat.

3

A sütőlapot tegye az előmelegített sütőbe és süsse 30–35 percig 190–200 °C-on.

4

Amíg sül a karfiol, készítse elő a szószt: a tahinit tegye tálkába, adja hozzá az áttört fokhagyma gerezdeket, a lime-levet és a túrót. Szükség esetén sózza meg, illetve adjon hozzá egy kis vizet, majd jól keverje össze.

5

A sült karfiolt hintse meg mogyoróval, és tahini szósszal tálalja.

TIPP
A karfiolt néhány frissen vágott petrezselyemlevéllel díszítheti.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Martina Brzobohatá
02. április 2023

A szószhoz extra őrölt koriandert tettem.

Automatikus fordítás

Emilia Vizvaryova
01. február 2023

JolaB
29. január 2023

ízletes

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit