
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse a sütőt 190 °C-ra.
A padlizsánt szúrja meg villával néhány helyen, majd hosszában vágja félbe.
Törje át a fokhagymát, majd kenje meg vele a padlizsán vágott oldalait.
Csöpögtessen rá olivaolajat, szórja meg oregánóval, provanszi fűszerkeverékkel, majd sózza meg.
Készítsen elő sütőlapot, bélelje ki sütőpapírral, majd helyezze rá a két fél padlizsánt. Tegye a sütőlapot előmelegített sütőbe és süsse 40–45 percig 180–190 °C-on (10 perccel a sütés befejezése előtt szórja meg a két fél padlizsánt fenyőmaggal).
Ha letelt a sütési idő, vegye ki a padlizsánt a sütőből és tányérra téve tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Egyetlen hibája volt. Hogy nem főztünk tovább ;)
Automatikus fordítás
5
Automatikus fordítás