![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Hevítse a sütőt 190 °C-ra.
A padlizsánt szúrja meg villával néhány helyen, majd hosszában vágja félbe.
Törje át a fokhagymát, majd kenje meg vele a padlizsán vágott oldalait.
Csöpögtessen rá olivaolajat, szórja meg oregánóval, provanszi fűszerkeverékkel, majd sózza meg.
Készítsen elő sütőlapot, bélelje ki sütőpapírral, majd helyezze rá a két fél padlizsánt. Tegye a sütőlapot előmelegített sütőbe és süsse 40–45 percig 180–190 °C-on (10 perccel a sütés befejezése előtt szórja meg a két fél padlizsánt fenyőmaggal).
Ha letelt a sütési idő, vegye ki a padlizsánt a sütőből és tányérra téve tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Egyetlen hibája volt. Hogy nem főztünk tovább ;)
Automatikus fordítás
5
Automatikus fordítás