Sült paradicsom metélőhagymával és parmezánnal
- 10 perc
- 20 perc
- Közepesen nehéz
- 8 adag
A mai recept örömet szerez nemcsak a vegetáriánusoknak, hanem a gluténérzékenyeknek is. A sült paradicsomot metélőhagymával és parmezánnal könnyű elkészíteni, és olyan finom! És az egész csak egy marék hozzávalónak köszönhető. Megkóstolja?
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 360 kcal
- 22 g fehérje
- 24 g zsír
- 14 g szénhidrát
Összetevők
8 adag
Címkék
Elkészítés
1
Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.
2
A paradicsomot mossák meg, vágjanak le egy vékony szeletet a tetejéből, és vájják ki a húsát.
3
Minden kivájt paradicsomba üssenek 1 tojást.
4
Sózzák, borsozzák meg, szórják meg parmezánnal és napraforgómaggal.
5
A sütőlapot béleljék ki sütőpapírral, helyezzék rá a paradicsomokat, majd 20 percre tegyék a sütőbe 170-180 °C-on sülni.
6
A kész sült paradicsomot metélőhagymával meghintve tálalják.
TIPP
A paradicsomot tálalhatják uzsonnaként is, például magos krékerrel.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nem sok, valószínűleg jó, de nem venném újra, még a sajt illatát sem éreztem
Automatikus fordítás
.
Automatikus fordítás