KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 360 kcal
  • 22 g fehérje
  • 24 g zsír
  • 14 g szénhidrát

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Összetevők

8 adag

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ

Címkék

banner image

Elkészítés

1

Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.

2

A paradicsomot mossák meg, vágjanak le egy vékony szeletet a tetejéből, és vájják ki a húsát.

3

Minden kivájt paradicsomba üssenek 1 tojást.

4

Sózzák, borsozzák meg, szórják meg parmezánnal és napraforgómaggal.

5

A sütőlapot béleljék ki sütőpapírral, helyezzék rá a paradicsomokat, majd 20 percre tegyék a sütőbe 170-180 °C-on sülni.

6

A kész sült paradicsomot metélőhagymával meghintve tálalják.

TIPP
A paradicsomot tálalhatják uzsonnaként is, például magos krékerrel.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Řáďa
11. július 2023

Nem sok, valószínűleg jó, de nem venném újra, még a sajt illatát sem éreztem

Automatikus fordítás

lieni
23. május 2022

.

Automatikus fordítás

j42xpkn6qr@privaterelay.appleid.com
04. február 2022

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit