Sült töltött paprika
- 30 perc
- 25 perc
- Könnyű
- 4 adag
A paprikából mindenféle dolgot el lehet készíteni. Ha van otthon néhány szép, nagy paprika, és nem tudja, mit főzzön velük, a töltött sült paprika a legjobb választás. A paprika élénk színével gondoskodik arról, hogy változatossá tegye a tányért.
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 410 kcal
- 10 g fehérje
- 16 g zsír
- 58 g szénhidrát
Összetevők
4 adag
Címkék
Elkészítés
1
Sós, kurkumás vízben főzze meg a rizst a csomagolás útmutatója szerint.
2
Mossa meg a paprikát, vágja le a csumáját és kotorja ki a magházát.
3
A cukkunit és a csiperkét mossa, hámozza meg, majd vágja vékony szeletekre.
4
A mogyoróhagymát vágja apróra, dinsztelje meg napraforgón, majd keverje hozzá a zöldséget és végül a rizst.
5
A keverékkel töltse meg a paprikát, majd tegye a sütőbe sülni. Kb. 20–25 percig süsse 180–190 °C-on.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
nekünk nagyon tetszett
Automatikus fordítás