
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse a sütőt 190 °C-ra, és készítsen elő kis tepsit (20 cm × 30 cm).
A kuszkuszt tegye egy tálba, és öntse rá a forró vizet vagy az alaplevet, majd tegye félre a tálat.
A padlizsánt és a cukkinit vágja karikára, a paprikát kisebb csíkokra. A mogyoróhagymát vágja apróra, a fokhagymát törje meg.
Az előkészített tepsiben azután keverje össze a zöldséget, a fokhagymát és a mogyoróhagymát az olivaolajjal, provence-I fűszerkeverékkel, a csipet sóval, borssal.
Tegye a tepsit az előmelegített sütőbe, és süsse a zöldséget 20–25 percig 180–190 °C-on.
A sült zöldséget keverje össze az elkészített kuszkusszal, és máris tálalhatja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon finom☺️