KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 190 °C-ra, és készítsen elő kis tepsit (20 cm × 30 cm).

2

A kuszkuszt tegye egy tálba, és öntse rá a forró vizet vagy az alaplevet, majd tegye félre a tálat.

3

A padlizsánt és a cukkinit vágja karikára, a paprikát kisebb csíkokra. A mogyoróhagymát vágja apróra, a fokhagymát törje meg.

4

Az előkészített tepsiben azután keverje össze a zöldséget, a fokhagymát és a mogyoróhagymát az olivaolajjal, provence-I fűszerkeverékkel, a csipet sóval, borssal.

5

Tegye a tepsit az előmelegített sütőbe, és süsse a zöldséget 20–25 percig 180–190 °C-on.

6

A sült zöldséget keverje össze az elkészített kuszkusszal, és máris tálalhatja.

TIPP
A sült zöldséges kuszkuszt önmagában, de köretként is tálalhatja húshoz vagy tofuhoz. A zöldséget megsütheti kültéri vagy elektromos grillben is.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Andrea365
24. augusztus 2022

barusoukupova
08. december 2021

Értékelések_1283829
Nikola Poledníková
18. június 2021

Értékelések_1196258
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit