KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 180 °C-ra.

2

Tisztítsa meg a csirkemellet, és sózza, borsozza meg mindkét oldalát. Serpenyőben melegítsen meg egy evőkanál napraforgóolajat, tegye rá a csirkemellet és süsse mindkét oldalát 3-3 percig.

3

A húsos serpenyőt helyezze be a 170—180 °C-ra előmelegített sütőbe, és süsse 10 percig.

4

Egy nagyobb fazékba tegye bele a borsót és a mentát, öntsön rá 500 ml vizet és sózza meg. Forralja fel, majd főzze maximum 5 percig.

5

Szűrje le a borsót és a mentát, és a langyos tej fokozatos hozzáadásával turmixolja össze. A borsópürét sóval, borssal ízesítse.

6

A minőségi sonkát vágja kis csíkokra, és száraz serpenyőben pirítsa meg hirtelen, 2-3 percig.

7

A tálalóedénybe merőkanállal tegye bele a püré egy részét, tegye hozzá a felszeletelt csirkemellet és díszítse pirított sonkával, esetleg friss borsóhüvellyel.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Eva Horvátová
15. augusztus 2022

Érdekes íz, nagyon laktató étel.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Értékelések_1263663
Veronika Kolářová
20. július 2022

Kiváló, egy teáskanál tejföllel lágyítottam a pürét és még frissebb lett

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Anišipka
31. május 2022

egyszerűen uuuuzasne, nincs mit hozzáfűzni 🤩

Automatikus fordítás szlovák nyelvről

Értékelések_1294556
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit