![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Hevítse a sütőt 180 °C-ra.
Tisztítsa meg a csirkemellet, és sózza, borsozza meg mindkét oldalát. Serpenyőben melegítsen meg egy evőkanál napraforgóolajat, tegye rá a csirkemellet és süsse mindkét oldalát 3-3 percig.
A húsos serpenyőt helyezze be a 170—180 °C-ra előmelegített sütőbe, és süsse 10 percig.
Egy nagyobb fazékba tegye bele a borsót és a mentát, öntsön rá 500 ml vizet és sózza meg. Forralja fel, majd főzze maximum 5 percig.
Szűrje le a borsót és a mentát, és a langyos tej fokozatos hozzáadásával turmixolja össze. A borsópürét sóval, borssal ízesítse.
A minőségi sonkát vágja kis csíkokra, és száraz serpenyőben pirítsa meg hirtelen, 2-3 percig.
A tálalóedénybe merőkanállal tegye bele a püré egy részét, tegye hozzá a felszeletelt csirkemellet és díszítse pirított sonkával, esetleg friss borsóhüvellyel.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Finom!
Nagy!
Automatikus fordítás