
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Szárítsa meg a tonhalat. Sózza, borsozza meg, és szórja rá a reszelt citromhéjat.
Keverje össze a kétféle szezámmagot, majd a tonhalat jól forgassa meg benne.
Hevítse fel a serpenyőt 1 kiskanál olivaolajjal úgy, hogy a serpenyő teljesen átforrósodjon.
A tonhal mindkét oldalát süsse kb. 1-1 percig. Nem kell teljesen átsülnie, középen nyers kellene, hogy maradjon.
Vegye ki a tonhalat a serpenyőből és hagyja hűlni.
Egy nagyobb tálba tegye bele az összes salátafélét, egy kisebb tálban pedig készítse el az öntetet.
Kézi habverővel keverje össze az olivaolajat, a mézet, a citromlevet és a balzsamecetet. A kész öntetet öntse a salátára, majd keverje össze.
Nagyon éles késsel vágja a tonhalat vékony szeletekre.
A tonhal szeleteket helyezze tányérra a salátával együtt, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal