KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Szárítsa meg a tonhalat. Sózza, borsozza meg, és szórja rá a reszelt citromhéjat.

2

Keverje össze a kétféle szezámmagot, majd a tonhalat jól forgassa meg benne.

3

Hevítse fel a serpenyőt 1 kiskanál olivaolajjal úgy, hogy a serpenyő teljesen átforrósodjon.

4

A tonhal mindkét oldalát süsse kb. 1-1 percig. Nem kell teljesen átsülnie, középen nyers kellene, hogy maradjon.

5

Vegye ki a tonhalat a serpenyőből és hagyja hűlni.

6

Egy nagyobb tálba tegye bele az összes salátafélét, egy kisebb tálban pedig készítse el az öntetet.

7

Kézi habverővel keverje össze az olivaolajat, a mézet, a citromlevet és a balzsamecetet. A kész öntetet öntse a salátára, majd keverje össze.

8

Nagyon éles késsel vágja a tonhalat vékony szeletekre.

9

A tonhal szeleteket helyezze tányérra a salátával együtt, úgy tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Dominika22
30. december 2021

Értékelések_1169223
Veronika Lojdová
19. szeptember 2021

Értékelések_1161063
Michellehof
17. november 2020

Értékelések_1174759
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit