KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 609 kcal
  • 35 g fehérje
  • 30 g zsír
  • 47 g szénhidrát

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Összetevők

2 adag

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ
banner image

Elkészítés

1

Mossa meg a csirkehúst és vágja szeletekre, sózza meg, majd forgassa meg őrölt paprikában.

2

A szilvát magozza ki és vágja negyedekre.

3

Hústűre felváltva szúrjon csirkehúst és szilvát.

4

A kész nyársat locsolja meg olivaolajjal és citromlével.

5

Majd serpenyőben vagy grillsütőben forgatva süsse meg.

6

A rizst a csomagoláson feltűntetett módon főzze meg, majd a csirkenyárssal tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Hana Lukášová
19. január 2024

Egyszerű és finom!! Sütőben csináltam, és szuper is

Automatikus fordítás

2y9qrfyfv8privaterelayappleidcom
15. november 2022

Kiváló!

Automatikus fordítás

Értékelések_1337355
Dorka1986
02. november 2022

A hozzávalókban burgonya szerepel, a receptben rizs...a vajat meg a tejszínt is írja, de fel sem használja a receptben 😁

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit