
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Tisztítsa meg a lazacot és vágja apró kockákra. Tegye egy tálkába.
Tegye a tálkába az apróra vágott hagymát, kapribogyót, citromlevet, sót, borsot. Keverje össze és tegye félre.
Az avokádót hámozza meg, majd vágja kis kockákra.
A felvágott avokádót keverje össze egy kanál citromlével, sóval, borssal.
Készítsen elő két kerek formát. A formákat tegye két tányérra. Tegye egy-egy tányérra az avokádó keverék felét.
Az avokádórétegre arányosan ossza szét a lazackeveréket. A tetejét óvatosan nyomja le kanállal, és a formát emelje fel.
A tatárhúst tálalja friss madársalátával és teljes kiőrlésű péksüteménnyel.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Igazán kivételes íz. Biztosan újra megteszem
Automatikus fordítás
Kicsit más design, de a recept kiváló
Automatikus fordítás