KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Tisztítsa meg a lazacot és vágja apró kockákra. Tegye egy tálkába.

2

Tegye a tálkába az apróra vágott hagymát, kapribogyót, citromlevet, sót, borsot. Keverje össze és tegye félre.

3

Az avokádót hámozza meg, majd vágja kis kockákra.

4

A felvágott avokádót keverje össze egy kanál citromlével, sóval, borssal.

5

Készítsen elő két kerek formát. A formákat tegye két tányérra. Tegye egy-egy tányérra az avokádó keverék felét.

6

Az avokádórétegre arányosan ossza szét a lazackeveréket. A tetejét óvatosan nyomja le kanállal, és a formát emelje fel.

7

A tatárhúst tálalja friss madársalátával és teljes kiőrlésű péksüteménnyel.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

janaondreasovagmailcom
28. március 2022

Kicsit más design, de a recept kiváló

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Értékelések_1324515
p7c2z9gddw@privaterelay.appleid.com
20. január 2022

Anna Hryszko
08. december 2021

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit