KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Tisztítsa meg a lazacot és vágja apró kockákra. Tegye egy tálkába.

2

Tegye a tálkába az apróra vágott hagymát, kapribogyót, citromlevet, sót, borsot. Keverje össze és tegye félre.

3

Az avokádót hámozza meg, majd vágja kis kockákra.

4

A felvágott avokádót keverje össze egy kanál citromlével, sóval, borssal.

5

Készítsen elő két kerek formát. A formákat tegye két tányérra. Tegye egy-egy tányérra az avokádó keverék felét.

6

Az avokádórétegre arányosan ossza szét a lazackeveréket. A tetejét óvatosan nyomja le kanállal, és a formát emelje fel.

7

A tatárhúst tálalja friss madársalátával és teljes kiőrlésű péksüteménnyel.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

mimiustek
05. június 2023

Igazán kivételes íz. Biztosan újra megteszem

Automatikus fordítás szlovák nyelvről

janaondreasovagmailcom
28. március 2022

Kicsit más design, de a recept kiváló

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Értékelések_1324515
p7c2z9gddw@privaterelay.appleid.com
20. január 2022

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit