KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A sárgarépát és az uborkát vágja hosszúkás szeletekre. A tofut vágja ugyanolyan hosszú darabokra.

2

Tapadásmentes serpenyőben süsse a tofu nudlikat minden oldalról arany színűre, majd tegye félre.

3

Vágja az avokádót 8 csíkra, a jégsaláta leveleit pedig tépje kisebb darabokra. A rizsnudlit főzze meg a csomagoláson feltüntetett utasítás szerint, szűrje le, és öblítse le hideg vízzel.

4

A tányérra mindig helyezzen el egy rizspapírlapot. Egyenletesen csöpögtessen rá vizet, várja meg, hogy a papír magába szívja, és megpuhuljon.

5

A papír közepére helyezzen néhány jégsaláta levelet, és helyezze rá a rizsnudlit úgy, hogy a levelek széle szabadon maradjon. Tegye rá a sárgarépát, az uborkát és a sült tofut, és egy avokádó cikkelyt. Igény szerint egy-egy kedvelt gyógynövényfűszer levelét is ráhelyezheti.

6

A papír alsó és fölső részét hajtsa rá a töltelékre, és tekerje össze feszes tekerccsé. Ugyanígy tegyen a másik hét papírral és töltelék résszel.

7

A mártás elkészítéséhez turmixolja össze a mézet a mogyoróvajjal, a szójaszósszal és a vízzel együtt.

8

Vágja félbe a tekercseket, és tálalja hozzá a szószt mártogatni.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Alyss1
22. szeptember 2022

klarasejmenuju
31. július 2022

Lada Eliášová
26. április 2022

Csodálatos 😍 a szósz édes-savanyú ízeinek kombinációja❤️

Automatikus fordítás cseh nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit