Teljes kiőrésű gnocchi gombával
- 40 perc
- 40 perc
- Közepesen nehéz
- 4 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 506 kcal
- 21 g fehérje
- 12 g zsír
- 71 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
A gombát tegye vizes tálkába és hagyja ázni.
A burgonyát héjában főzze meg (30 perc).
Amíg fő a krumpli, serpenyőben, napraforgón pirítsa meg a leszűrt gombát (10 perc), majd vegye le a gombát a tűzről, tegye hozzá a ricottát és a kakukkfüvet.
Öntse le a vizet a megfőtt krumpliról, majd hámozza meg és törje meg. Tegye hozzá a lisztet, a sót és a tojást, keverje össze az egészet és gyúrja tésztává.
A tészta feléből nyújtson „kígyót“, majd vágja fel szeletekre, és minden szelet tetejét kissé nyomja le villával. Tegyen ugyanígy a tészta másik felével.
Ezután forró, sós vízben főzze meg a tésztát. A tészta akkor főtt meg, ha a gnocchi felúszik a víz tetejére. Ha elkészült, szűrje le és keverje hozzá a ricottás keveréket, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
❤❤❤
Automatikus fordítás
nekem nagyon jó a tészta, ez a sajt nem illik ide legközelebb gombaszószt készítek hozzá
Automatikus fordítás