KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A gombát tegye vizes tálkába és hagyja ázni.

2

A burgonyát héjában főzze meg (30 perc).

3

Amíg fő a krumpli, serpenyőben, repceolajon pirítsa meg a leszűrt gombát (10 perc), majd vegye le a gombát a tűzről, tegye hozzá a ricottát és a kakukkfüvet.

4

Öntse le a vizet a megfőtt krumpliról, majd hámozza meg és törje meg. Tegye hozzá a lisztet, a sót és a tojást, keverje össze az egészet és gyúrja tésztává.

5

A tészta feléből nyújtson „kígyót“, majd vágja fel szeletekre, és minden szelet tetejét kissé nyomja le villával. Tegyen ugyanígy a tészta másik felével.

6

Ezután forró, sós vízben főzze meg a tésztát. A tészta akkor főtt meg, ha a gnocchi felúszik a víz tetejére. Ha elkészült, szűrje le és keverje hozzá a ricottás keveréket, úgy tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Maria Zarycka
22. április 2022

nekem nagyon jó a tészta, ez a sajt nem illik ide legközelebb gombaszószt készítek hozzá

Automatikus fordítás lengyel nyelvről

f7dgfq782q@privaterelay.appleid.com
23. augusztus 2021

Maru Podivínová
04. február 2021

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit