
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Főzze meg a tésztát a csomagoláson található útmutató szerint, majd szűrje le.
Kb. a parmezan felét tegye félre, a másik felét a többi hozzávalóval együtt turmixolja össze.
Hevítse fel a tapadásmentes serpenyőt, majd öntse bele az összeturmixolt alapanyagokat, és közepes lángon melegítse kb. 5 percig.
Tegye a mártásba a leszűrt tésztát, majd keverje össze.
Az elkészült ételt szórja meg parmezánnal, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló, gyors és laktató. Azt javaslom, hogy próbáljon meg néhány csepp citromot hozzáadni 👌
Automatikus fordítás
Finom és gyors. Parmezán helyett goudát használtam.😊
Automatikus fordítás