Teljes kiőrlésű tészta avokádószósszal
- 10 perc
- 15 perc
- Könnyű
- 4 adag
Ha kevesli a sajtmártást a tésztán, az avokádó sokban hozzájárul az íz arzenál bővítéséhez. Vonzó zöldes színe nyáriasan frissé és könnyűvé teszi az ételt. A teljes kiőrlésű gabona pedig garancia arra, hogy a tészta nem fő szét, és csupa rost.
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 433 kcal
- 17,5 g fehérje
- 20,1 g zsír
- 43 g szénhidrát
Összetevők
4 adag
Címkék
Elkészítés
1
Főzze meg a tésztát a csomagoláson található útmutató szerint, majd szűrje le.
2
Kb. a parmezan felét tegye félre, a másik felét a többi hozzávalóval együtt turmixolja össze.
3
Hevítse fel a tapadásmentes serpenyőt, majd öntse bele az összeturmixolt alapanyagokat, és közepes lángon melegítse kb. 5 percig.
4
Tegye a mártásba a leszűrt tésztát, majd keverje össze.
5
Az elkészült ételt szórja meg parmezánnal, úgy tálalja.
TIPP
Az elkészült étel tetejét egy kanálnyi hámozott tökmaggal és néhány bazsalikomlevéllel is díszítheti.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Finom és gyors. Parmezán helyett goudát használtam.😊
Automatikus fordítás
Érdekes, hogy mennyire telített.
Automatikus fordítás