Teljes kiőrlésű tészta avokádószósszal
- 10 perc
- 15 perc
- Könnyű
- 4 adag
Ha kevesli a sajtmártást a tésztán, az avokádó sokban hozzájárul az íz arzenál bővítéséhez. Vonzó zöldes színe nyáriasan frissé és könnyűvé teszi az ételt. A teljes kiőrlésű gabona pedig garancia arra, hogy a tészta nem fő szét, és csupa rost.
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 433 kcal
- 17,5 g fehérje
- 20,1 g zsír
- 43 g szénhidrát
Összetevők
4 adag
Címkék
Elkészítés
1
Főzze meg a tésztát a csomagoláson található útmutató szerint, majd szűrje le.
2
Kb. a parmezan felét tegye félre, a másik felét a többi hozzávalóval együtt turmixolja össze.
3
Hevítse fel a tapadásmentes serpenyőt, majd öntse bele az összeturmixolt alapanyagokat, és közepes lángon melegítse kb. 5 percig.
4
Tegye a mártásba a leszűrt tésztát, majd keverje össze.
5
Az elkészült ételt szórja meg parmezánnal, úgy tálalja.
TIPP
Az elkészült étel tetejét egy kanálnyi hámozott tökmaggal és néhány bazsalikomlevéllel is díszítheti.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Érdekes, hogy mennyire telített.
Automatikus fordítás
Finom, egyszerű és gyors. koktélparadicsomot is teszek bele, hogy különleges legyen. Olyan frissességet adnak hozzá, nélkülük elég nyájasnak tűnik.
Automatikus fordítás
egyszerű és finom
Automatikus fordítás