KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 433 kcal
  • 17,5 g fehérje
  • 20,1 g zsír
  • 43 g szénhidrát

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ

Összetevők

4 adag

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ
banner image

Elkészítés

1

Főzze meg a tésztát a csomagoláson található útmutató szerint, majd szűrje le.

2

Kb. a parmezan felét tegye félre, a másik felét a többi hozzávalóval együtt turmixolja össze.

3

Hevítse fel a tapadásmentes serpenyőt, majd öntse bele az összeturmixolt alapanyagokat, és közepes lángon melegítse kb. 5 percig.

4

Tegye a mártásba a leszűrt tésztát, majd keverje össze.

5

Az elkészült ételt szórja meg parmezánnal, úgy tálalja.

TIPP
Az elkészült étel tetejét egy kanálnyi hámozott tökmaggal és néhány bazsalikomlevéllel is díszítheti.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

renatajochymkovaseznamcz
11. június 2024

Karolina Skalska
06. május 2024

Finom és gyors. Parmezán helyett goudát használtam.😊

Automatikus fordítás

Értékelések_1314738
fmsfv9vqt9@privaterelay.appleid.com
24. február 2024

Érdekes, hogy mennyire telített.

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit