Tempeh ragu rizzsel
- 5 perc
- 20 perc
- Közepesen nehéz
- 4 adag
Kínai konyha egy kicsit másképp, mégpedig vegetáriánusan. És laktózmentesen is. Ez az a bizonyos elsőosztályú tempeh rízzsel. Csak dobja az összes hozzávalót egymás után a serpenyőbe, hagyja, hogy átpiruljanak, és már tálalhatja is. Ideális fogás ebédre az egész család számára.
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 460 kcal
- 23 g fehérje
- 10 g zsír
- 69 g szénhidrát
Összetevők
4 adag
Címkék
Elkészítés
1
Főzze meg a rizst a csomagoláson található útmutató szerint. (A teljeskiőrlésű rizs főzése tovább tart => 20-25 perc). Vágja a tempehet apró kockákra vagy keskeny csíkokra. A paprikát mossa meg és vágja kis csíkokra. A fokhagymát törje át, a hagymát vágja apróra.
2
Serpenyőben egy evőkanál napraforgón dinsztelje meg a hagymát és a fokhagymát.
3
Tegye hozzá a tempehet és a paprikát, majd süsse 10 percig.
4
Ezután tegye rá a szójamártást és a mézet, majd öntsön rá 100 ml vizet.
5
Állandó kevergetés mellett hagyja a vizet elpárologni.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló, tettem hozzá sárgarépát és vajban pirított spárgát.
Automatikus fordítás
Abszolút kiváló!
Automatikus fordítás