
Teljes készlet Jókat eszünk

Egy fazékba engedjen elegendő mennyiségű vizet, sózza meg, majd forralja fel.
A forró vízbe tegye bele a tésztát, majd főzze 10–12 percig közepes lángon.
Amíg a tészta megfő, készítse el a mártást: mély serpenyőben kislángon melegítse meg a ricottát, keverjen hozzá egy merőkanál vizet a tészta vizéből, rozmaringot, sót, borsot és parmezánt, majd melegítse még kis ideig a keveréket.
A megfőtt tésztát szűrje le, tegye a mártásra, majd az egészet keverje össze.
Hintse meg cirtomhéjjal, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Remek recept, tettem hozzá pulykát és gombát. A rozmaring aromája és a ricotta finom íze teljes bombává varázsolja az ételt 🤤
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Nagyszerű és gyors. A szószt 15%-os tejföllel (klasszikus 190g) igazítottam és 40g finomra reszelt parmezánt adtam hozzá és citromhéj helyett egy fél citrom levét használtam. A tészta mellett brokkolit is főztem és tőkehalat készítettem vajban. Nem volt baj. 😊
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Nagy. A gyerekeknek is nagyon ízlett 👍
Automatikus fordítás cseh nyelvről