Már csak 13490 Ft hiányzik ahhoz, hogy ingyenes legyen a kiszállítás
KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 434 kcal
  • 13,9 g fehérje
  • 12,7 g zsír
  • 62,3 g szénhidrát

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Összetevők

3 adag

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Címkék

banner image

Elkészítés

1

Egy fazékba engedjen elegendő mennyiségű vizet, sózza meg, majd forralja fel.

2

A forró vízbe tegye bele a tésztát, majd főzze 10–12 percig közepes lángon.

3

Amíg a tészta megfő, készítse el a mártást: mély serpenyőben kislángon melegítse meg a ricottát, keverjen hozzá egy merőkanál vizet a tészta vizéből, rozmaringot, sót, borsot és parmezánt, majd melegítse még kis ideig a keveréket.

4

A megfőtt tésztát szűrje le, tegye a mártásra, majd az egészet keverje össze.

5

Hintse meg cirtomhéjjal, úgy tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Jana Protivová
29. augusztus 2024

Nekem nem sok😬

Automatikus fordítás

Jitka Vycpalkova
24. július 2024

Az íze jó, de borzasztóan száraz, dupla mennyiségű szószt ajánlok.

Automatikus fordítás

Lucie Malíková
11. június 2024

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit