
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Egy fazékba engedjen elegendő mennyiségű vizet, sózza meg, majd forralja fel.
A forró vízbe tegye bele a tésztát, majd főzze 10–12 percig közepes lángon.
Amíg a tészta megfő, készítse el a mártást: mély serpenyőben kislángon melegítse meg a ricottát, keverjen hozzá egy merőkanál vizet a tészta vizéből, rozmaringot, sót, borsot és parmezánt, majd melegítse még kis ideig a keveréket.
A megfőtt tésztát szűrje le, tegye a mártásra, majd az egészet keverje össze.
Hintse meg cirtomhéjjal, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nekem nem sok😬
Automatikus fordítás
Az íze jó, de borzasztóan száraz, dupla mennyiségű szószt ajánlok.
Automatikus fordítás