KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 434 kcal
  • 13,9 g fehérje
  • 12,7 g zsír
  • 62,3 g szénhidrát

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Összetevők

3 adag

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ

Címkék

banner image

Elkészítés

1

Egy fazékba engedjen elegendő mennyiségű vizet, sózza meg, majd forralja fel.

2

A forró vízbe tegye bele a tésztát, majd főzze 10–12 percig közepes lángon.

3

Amíg a tészta megfő, készítse el a mártást: mély serpenyőben kislángon melegítse meg a ricottát, keverjen hozzá egy merőkanál vizet a tészta vizéből, rozmaringot, sót, borsot és parmezánt, majd melegítse még kis ideig a keveréket.

4

A megfőtt tésztát szűrje le, tegye a mártásra, majd az egészet keverje össze.

5

Hintse meg cirtomhéjjal, úgy tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Lucie Malíková
11. június 2024

Kačka Košová
28. május 2024

Kiváló, és különösen gyorsétterem! 🫶🏻

Automatikus fordítás

Értékelések_1493096
Alice Nemčok
19. május 2024

nekem kicsit nyájas ízű, tettem bele egy adag sült lazacot, jól összeillik. elég kevés só és több bors kell hozzá.

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit