![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Egy fazékba engedjen elegendő mennyiségű vizet, sózza meg, majd forralja fel.
A forró vízbe tegye bele a tésztát, majd főzze 10–12 percig közepes lángon.
Amíg a tészta megfő, készítse el a mártást: mély serpenyőben kislángon melegítse meg a ricottát, keverjen hozzá egy merőkanál vizet a tészta vizéből, rozmaringot, sót, borsot és parmezánt, majd melegítse még kis ideig a keveréket.
A megfőtt tésztát szűrje le, tegye a mártásra, majd az egészet keverje össze.
Hintse meg cirtomhéjjal, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Az íze jó, de borzasztóan száraz, dupla mennyiségű szószt ajánlok.
Automatikus fordítás
Kiváló, és különösen gyorsétterem! 🫶🏻
Automatikus fordítás