
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Az átöblített rizst tegye lábasba és töltsön rá 2,5-ször annyi vizet, kissé sózza meg, és kislángon főzze puhára.
A kesudiót pirítsa meg előmelegített sütőben, 10 percig 180 °C-on.
Az olajon dinsztelje meg a kockára vágott paprikát és az apróra vágott chili paprikát, sózza meg, töltse hozzá a kókusztejet és a főtt rizst, majd az egészet alaposan keverje össze.
Vegye le a lábast a lángról, tegye bele a felszeletelt spenótot, a pörkölt kesudiót, a lime levét és az egyik lime reszelt héját, majd könnyedén keverje össze és forralja át.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Teljesen új érzések és ízkombinációk. Nagyon jó étel. Pontosan a recept szerint készítettem és csak egy kis xilitet tettem bele a lime ellen és friss chili helyett egy kis őrölt chilit tettem bele.😊
Automatikus fordítás
Az én ízlésemnek túl savanyú (másfél citrom levét használtam). Legközelebb korlátozom az összeget.
Automatikus fordítás
Két értelmiséginek remek étel, chili helyett 1/4 szárított jalapeno és füstölt paprika került. Ízletes és energikus, különösen, ha számítógép mellett dolgozik. Könnyen elkészíthető, a termékek például a Biedronkában kaphatók
Automatikus fordítás