KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 302 kcal
  • 25 g fehérje
  • 7 g zsír
  • 10 g szénhidrát

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Összetevők

4 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Serpenyőben, közepes lángon melegítse meg az olivaolajat. Tegye rá a kockára vágott tofut, majd dinsztelje meg (kb. 5 perc).

2

Tegye rá a felszeletelt brokkolit, a cukrot és a szójaszószt. Közepes lángon süsse 5 percig, majd öntsön rá 200 ml vizet.

3

A keveréket fedje le, majd párolja további 10 percig.

4

Keverje el a keményítőt 100 ml vízben, majd állandó kevergetés mellett adja a raguhoz.

5

Végül ízesítse korianderrel, sóval, borssal, majd vegye le a tűzről.

6

A ragut rizzsel, krumplival vagy tésztával lehet tálalni.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

renatajochymkovaseznamcz
11. június 2024

kristyna skoumalova
21. január 2024

Chami
14. március 2023

Kiváló számomra. Az ízt kedvem szerint tettem hozzá, de a gyerekek is jöttek megkóstolni, hogy milyen illatú 😁

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit