
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Egy tálban keverje össze a tonhalat, a tojást, a zabpelyhet, a curryt és az olivaolajat.
Tegye hozzá az apróra vágott újhagymát, sózza, borsozza meg és keverje össze.
A tésztából formáljon 4 egyforma méretű hamburgert.
Hevítsen fel egy tapadásmentes serpenyőt, majd süsse a hamburgereket közepes lángon 4–5 percig mindkét oldalukon (vagy kontakt grilben mérsékelt fokozaton 4–5 percig mindkét oldalukat).
Hevítsen fel még egy serpenyőt, vágja félbe a bucikat, és süsse szárazra a vágott oldalukat közepes lángon.
A bucik alsó felét kenje meg egy kis savanyított tejszínnel, terítse be kedvenc salátájával, azon pedig helyezze el a paradicsom szeleteket. Majd tegye rájuk a tonhalas hamburgert, és rakjon szét rajtuk ¼ avokádót. A bucik másik felét szintén kenje meg egy kis tejszínnel, majd fedje le velük a hamburgereket.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Tökéletes
Automatikus fordítás