
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Melegítse elő a sütőt 180 °C-ra.
Egy tálban keverje el a tojásokat a túróval, sóval, borssal és 1 teáskanál curry fűszerrel.
A hagymát vágja apróra, a tonhal levét öntse le és a liszttel és a zabbal együtt adja hozzá a többi hozzávalóhoz egy tálba.
A bazsalikomot szeletelje vastagra és adja hozzá a keverékhez. Keverje össze az összes hozzávalót.
Készítse elő a muffinformákat vagy más formákat, és töltse meg őket.
Tegye a muffinokat a sütőbe, és 180 °C-on 25-30 percig süsse. Mielőtt kivenné a sütőből, győződjön meg róla, hogy biztosan átsültek-e.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Remek recept, nagyon laktató :-)
Automatikus fordítás
Rendszeresen készítem őket, ebédre, napközben pedig hidegen nassolni valók. Az ideális élmény érdekében a házikó "párnáit" hagyd keveretlenül, hogy érezd a nagyobb sajtdarabok illatát. Egy marék friss bazsalikom helyett egy teáskanál szárított aszalt adok hozzá.
Automatikus fordítás
Túró helyett túrót használtam. Nekem még melegítés után sem ízlik. De a nővéremnek és a barátainak tetszettek.
Automatikus fordítás