KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 230 kcal
  • 17 g fehérje
  • 10 g zsír
  • 19 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

5 adag

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.

2

Készítsék el a hajdinát a csomagoláson található útmutató szerint.

3

Hámozzák meg a répát, mossák meg, és a tofuval együtt reszeljék finomra.

4

Egy nagyobb tálban keverjék össze a megfőtt hajdinát és a reszelt répát, a tofut, a tonhalat, a tojást, a mustárt és a lenmagot. A keveréket ízesítsék sóval, borssal.

5

A sütőlapot fedjék le sütőpapírral, és a masszából formáljanak pogácsákat, majd helyezzék azokat a sütőlapra.

6

Süssék előmelegített sütőben 25 percig 170-180 °C-on. A megsült halpogácsákat 5 tányérra szétosztva tálalják.

TIPP
Hajdina helyett használhatnak az előző napokból megmaradt rizst is. A kész halpogácsákat végül szórják meg petrezselyemmel.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

beznazwy
22. június 2023

Sajnos nem tetszett, mert nem nekem sikerült, mert olyan nyelven van, amit nem tudok :(

Automatikus fordítás

7mv8kbcghyprivaterelayappleidcom
15. december 2022

Nagyon finom volt

Értékelések_1381459
Adéla Drozdíková
22. augusztus 2021

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit