Tonhalas pogácsák
- 10 perc
- 30 perc
- Könnyű
- 5 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 230 kcal
- 17 g fehérje
- 10 g zsír
- 19 g szénhidrát
Összetevők
Elkészítés
Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.
Készítsék el a hajdinát a csomagoláson található útmutató szerint.
Hámozzák meg a répát, mossák meg, és a tofuval együtt reszeljék finomra.
Egy nagyobb tálban keverjék össze a megfőtt hajdinát és a reszelt répát, a tofut, a tonhalat, a tojást, a mustárt és a lenmagot. A keveréket ízesítsék sóval, borssal.
A sütőlapot fedjék le sütőpapírral, és a masszából formáljanak pogácsákat, majd helyezzék azokat a sütőlapra.
Süssék előmelegített sütőben 25 percig 170-180 °C-on. A megsült halpogácsákat 5 tányérra szétosztva tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Sajnos nem tetszett, mert nem nekem sikerült, mert olyan nyelven van, amit nem tudok :(
Automatikus fordítás
Nagyon finom volt