
Teljes készlet Jókat eszünk

Hevítsék a sütőt 200 °C-ra.
Főzzék meg a tésztát sós forró vízben a csomagoláson található útmutató szerint.
Serpenyőben közepes lángon melegítsék meg az olívaolajat, tegyék rá az apróra vágott mogyoróhagymát, majd dinszteljék 5 percig.
Tegyék a serpenyőbe a vékony szeletekre vágott fokhagymát és a paradicsompürét, majd pirítsák további 1 percig.
Tegyék a serpenyőbe a kukoricát, a paradicsomot, a rozmaringot és a kakukkfüvet, öntsenek rá 100 ml vizet, majd fedjék le. Főzzék 15-20 percig közepes lángon.
Végül keverjék hozzá a tonhalat, a főtt tésztát, a szeletelt mozzarellát, és az egészet helyezzék át sütőtálba, majd ízesítsék sóval, borssal.
A sütőtálat tegyék az előmelegített sütőbe, és süssék 190-200 °C-on 15-20 percig. A kész tésztát 5 tányérba szétosztva tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Könnyen,gyorsan elkészíthető,szuper recept.
Nagyon finom! Máskor is biztos elkészítem!