KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítsék a sütőt 200 °C-ra.

2

Főzzék meg a tésztát sós forró vízben a csomagoláson található útmutató szerint.

3

Serpenyőben közepes lángon melegítsék meg az olívaolajat, tegyék rá az apróra vágott mogyoróhagymát, majd dinszteljék 5 percig.

4

Tegyék a serpenyőbe a vékony szeletekre vágott fokhagymát és a paradicsompürét, majd pirítsák további 1 percig.

5

Tegyék a serpenyőbe a kukoricát, a paradicsomot, a rozmaringot és a kakukkfüvet, öntsenek rá 100 ml vizet, majd fedjék le. Főzzék 15-20 percig közepes lángon.

6

Végül keverjék hozzá a tonhalat, a főtt tésztát, a szeletelt mozzarellát, és az egészet helyezzék át sütőtálba, majd ízesítsék sóval, borssal.

7

A sütőtálat tegyék az előmelegített sütőbe, és süssék 190-200 °C-on 15-20 percig. A kész tésztát 5 tányérba szétosztva tálalják.

TIPP
Kipróbálhatják az étel csípősebb változatát is őrölt chilipaprika hozzáadásával. A tésztát hintsék meg vágott petrezselyemlevéllel.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Gabi85
29. január 2023

egyszerű és finom egyben, nagy kedvenc lett

Kristýna Badalíková
02. január 2023

Nem számítottam arra, hogy isteni lesz a kombináció, de borzasztóan meglepődtem. nagyon jó volt és a barátomnak is tetszett.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Petra Zivalova
30. december 2022

Kiváló👍

Automatikus fordítás cseh nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit