Tonhalas tésztasaláta kukoricával és zöldborsóval
- 10 perc
- 13 perc
- Könnyű
- 4 adag
A saláták minden fajtája általában nagyszerű lehetőség az étrend könnyítésére. Ez a tonhallal, kukoricával és borsóval készült tésztasaláta sem kivétel. Javítson a hangulatán még ma ezzel a finom étellel.
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 338 kcal
- 20 g fehérje
- 4 g zsír
- 52 g szénhidrát
Összetevők
4 adag
Címkék
Elkészítés
1
Főzze meg a tésztát a csomagoláson feltüntetett használati utasítás szerint.
2
Amíg a tészta fő, olvassza fel a zöldborsót és szűrje le a tonhalat.
3
Ha megfőtt a tészta, szűrje le, és öblítse át hideg vízzel, majd tegye egy nagyobb tálba.
4
Ezután tegye a tésztához az újhagymát, a tonhalat, a kukoricát, a fehér joghurtot és a citromlevet, majd ízlés szerint sózza, borsozza meg.
5
Jól keverje át a hozzávalókat, és már tálalhatja is.
TIPP
Tálalás előtt minden adagra szórjon apróra szeletelt újhagyma zöldet, esteleg apróra vágott metélőhagymával keverve.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Csodálatos recept. Nagyon falánk és gyors. Én joghurt helyett tejfölt használtam. Nagyon ajánlom. Az egész család boldog.
Automatikus fordítás