Tonhalas tésztasaláta kukoricával és zöldborsóval
- 10 perc
- 13 perc
- Könnyű
- 4 adag
A saláták minden fajtája általában nagyszerű lehetőség az étrend könnyítésére. Ez a tonhallal, kukoricával és borsóval készült tésztasaláta sem kivétel. Javítson a hangulatán még ma ezzel a finom étellel.
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 338 kcal
- 20 g fehérje
- 4 g zsír
- 52 g szénhidrát
Összetevők
4 adag
Címkék
Elkészítés
1
Főzze meg a tésztát a csomagoláson feltüntetett használati utasítás szerint.
2
Amíg a tészta fő, olvassza fel a zöldborsót és szűrje le a tonhalat.
3
Ha megfőtt a tészta, szűrje le, és öblítse át hideg vízzel, majd tegye egy nagyobb tálba.
4
Ezután tegye a tésztához az újhagymát, a tonhalat, a kukoricát, a fehér joghurtot és a citromlevet, majd ízlés szerint sózza, borsozza meg.
5
Jól keverje át a hozzávalókat, és már tálalhatja is.
TIPP
Tálalás előtt minden adagra szórjon apróra szeletelt újhagyma zöldet, esteleg apróra vágott metélőhagymával keverve.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
gyorsan elkészíthető és nagyon finom
Automatikus fordítás