
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Egy nagy fazékban forraljon vizet egy kis sóval.
Amíg felforr a víz, egy tálban keverje össze a túrót, a darát, a lisztet, az olajat és a tojást.
A tésztából formázzon golyókat, majd kanállal egyenként helyezze őket a forró vízbe, és addig főzze, amíg feljönnek a víz tetejére.
Az öntethez külön edényben forralja össze az áfonyát, a citromlevet, a vanília kivonatot és a mézet.
A kész gombócra öntse rá az öntetet, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló finom. Állítanom kellett a sűrűséget, és őrölt pehelyből még lisztet kellett a tésztához tenni (a túró sűrűségétől és a tojások méretétől függően), de számomra remek és gyors recept volt. Remek íz 😋 és
Automatikus fordítás
Kiváló ❤️
Automatikus fordítás